Att rida en våg..

Yes, så har man gjort sina första vågor stående. Till att börja med i söndags, det blåste dryga 20 på lördagen, 15 på söndag förmiddag och sedan runt 8-10 när det vår surflektion. U n d e r b a r a vågor! Fick ju lite fart och till sist då även stående, en riktigt skön känsla. Det går väldigt bra för Oskar med, kul att göra nåt tillsammans som båda tycker är grymt kul! Idag hade vi besök från en surftidning, Search Magazine, de skulle göra ett kort reportage om oss. Pressarna startar på måndag, riktigt spännande att se hur det blir!

KÄNDISAR INVADERAR BREARED...

VARBERG: Alla var där, på årets tredje största och samtidigt kanske det mest viktiga evenemanget efter kron-prinsessbröllopet och fotbolls VM – Breareds Skifferskiva 2010. I vimlet sågs idel kändisar från Nalle Puh till Michael Jackson. Ingen ville missa denna fantastiska fest.

Ja, intresset var stort kring årets kanske mest viktiga festlighet, alla skyndade att anmäla sig så fort de bara kunde till festen som hölls igår den 4 september 2010. För att vara säkra på en plats i vimlet var de tvungna att anmäla sig senast den 1 augusti. Aldrig tidigare har så många rusat till fest-arrangörerna i så god tid som i år. Festligheterna började redan i ett lite lekfullt tempo kl 15 där både storvuxna och småvuxna kändisar kämpade hårt om äran i alla de enkla tävlingar som noggrant planerats i förväg. I samband med dessa föreberedande aktiviteter bjöds det på enklare förfriskningar till alla kämpande.

Lite senare på dagen runt kl 19 var det dags för dagens höjdpunkt, lite mingel i festtältet och därefter intogs en gemensam måltid däri också. Återigen var det en fest där alla, äldre som yngre kändisar, deltog i en gemensam fest. Stämningen kändes långa stunder som väldigt familjär där alla var på sitt allra bästa festhumör.

Lite spännande för i år var att det aviserades först några veckor innan festen vad som skulle förtäras under kvällen.

Några kommentarer i vimlet:

Mick Jagger från Rollings Stones:

”En riktigt bra fest, jag var kvar till sent in på natten för att inte missa några sensationella händelser nu när så många kändisar lyckats komma till samma fest, tror inte jag har varit med om något större än sen vi slog igenom”.

 

Byggare Bob:

Så här bra rest har nog aldrig tältet varit någon gång, tror nog att alla gjorde sitt bästa vid gårdagens tältresning.

 

Hannah Montana:

”Grym fest, hur kan man bara få ihop något liknande för endast 250 kr (per familj). Det känns för bra för att vara sant. Och vi fick förfriskningar, festtält, dukade bord och kaffe på maten och grymt bra musik hela kvällen. Otroligt! Lite kul var att alla som kom fick förhandsanmäla en låt, typ en för varje kändis som kom”.

 

Tack, tack för att jag fick vara med och rapportera från årets fest 2010.

 

(Nelson Mandela)


RSS 2.0