Vårrustningen fortsätter..

Idag har presenningen tagits av samt även då däcksställningen. Idag grovtvättades också däck och skrovsidor, vanligt vatten och lite såpa har iaf tagit bort det värsta innan det blir dags att gå på med Super Cleaner och efterföljande polering och vaxning. Idag har även batterierna fått en sista laddning, nu är de fulla av ström... Tog fram det gamla sittbrunnskapellet och det såg inte så roligt ut, inte heller något att malla efter för den nya. Nu är även den inköpta offeranoden monterad.
Konstaterade även att 2 båtar nu ligger på sina respektive båtplatser i sjön, dock var det 2 av de 6 som legat i hela vintern så det är ju lite "fusk". Två stora stålskepp..tål väl en och annan isbildning..
Har även tittat lite på de funderingar jag har med att byta gasolspisen mot ett vanligt Origo 2-lågigt spritkök i kombination med en elplatta för hamnbruk. Gasol är säkert bra men inte heller alltid att leka med i en båt.. Tanken är att ha ett spritkök som är kan montetras nedsänkt i en skiva och med möjlighet att då ha en skärbräda eller skiva över själva spisen när den inte används. Skapar lite mer utrymme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0